Lótusz

Angyali segítség a bőség és gazdagság megteremtésében

A legtöbb ember gazdagságra, bőségre, egészségre és szerelemre vágyik. Vannak különleges napok, amikor a az Ég és a Föld közelebb van egymáshoz: az emberek nyitottabbak, a kérések hamarabb meghallgattatást találnak odafönt. A szeptember 23-a is ilyen. Ezen a napon van a nyári-őszi napforduló, innentől már csak rövidebbek lesznek a napjaink.

fortuna

Sokféle “mágia” létezik. Bocsi, de engem ettől a szótól is kiráz a hideg is. Én sokkal inkább azt vallom, ha én itt a Földön mindent megteszek a boldogulásomért, úgy, hogy másnak nem ártok, szorgalmas és bizakodó vagyok, van hitem, akkor az égi segítőim is támogatnak a céljaim elérésében. Nem biztos, hogy mindig azt kapom meg, amire vágyom, de biztosan olyan helyzet teremtődik (legtöbbször én teremtem magamnak), amiből tanulni kell (lehet), a feladat megoldása a rezgésszintemet növeli, vagy egy régebbi baklövésem következménye.

Ha én minden feltételt megteremtek a siker eléréséhez (szorgalmasan és örömmel teszem a dolgom, vannak céljaim, a tetteim nemcsak a saját hasznomat, hanem más embereket is szolgálják),  akkor kérhetem a segítőimet  is, akik ha látják az igyekezetet és a hitemet, akkor ők is bevetik magukat!

Az anyagi bőség elérésével kapcsolatban a bőség angyalát, a szerencse angyalát, Uriel arkangyalt, Ariel arkangyalt kérhetjük, hogy segítsen megteremteni a bőséget, a gazdagságot, hozzon össze segítőkész emberekkel, akik egyengetik az utunkat és hárítsanak el minden akadályt a terveink útjából.

Ariel arkangyal: a bátorság, a Föld gyógyítása, és a jómód angyal.

ariel

Uriel arkangyal: a jövőddel kapcsolatos bizonytalansággal kapcsolatban segít.

uriel

Ha szeretnéd a gazdagságot megteremteni, meditálj:

https://www.youtube.com/watch?v=W4lhD7Jkykg

És kérd az angyalok segítségét:

1

Szeretettel, tisztelettel köszöntöm és kérem Ariel arkangyalt, Uriel arkangyalt, a Szerencse angyalát, a Bőség angyalát, hogy segítsen megteremteni életemben a bőséget, a gazdagságot, a sikert. Kérem, hogy minden tettemet kísérje szerencse és áldás. Hálásan köszönöm az eddig segítségeteket! Ámen.

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Cintia Cintia says:

    Én mindenkinek csak azt tudom javasolni,hogy IGEN IS LÉTEZTEK,LÉTEZNEK és LÉTEZNI FOGNAK AZ A-N-G-Y-A-L-O-K!!! ITT VANNAK KÖZTÜNK ÉS CSAK ANNYI MINDENKI DOLGA,HOGY HIGGYEN ÉS BIZZON BENNÜK!

  2. Anikó Sári Okróczkyné says:

    Hiszek az angyalok segítségében!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!