Lótusz

2016, a majom éve: ez vár rád

2016 – a majom éve lesz

A majom gyors, okos, a kihívásokra gyorsan reagáló és szerencsés jegynek számít a kínai horoszkópban. A rossz tulajdonságok pedig: ravasz, manipulatív, nyugtalan.  Ez a 2016-os évben is így lesz és nemcsak a majom jegyűeknél.

majom

ezo-vilag.hu

2016-ban bármi megtörténhet! Javakat ne halmozzunk, mert bármit elveszíthetünk, de azért mindig legyen B tervünk. A beteljesülés az ember igyekezetén fog múlni. A politikában nyugalom várható (de jó lenne, ha így lenne 🙂 ).

A majom a bőséget, a motivációt hozza magával. Lazábbak, humorosabbak, szellemesebbek leszünk és könnyen tudunk majd kommunikálni.

Az üzleti életben is felvirágzás jöhet. Ésszerű ötletek és új módszerek jutnak eszünkbe, amik segítik boldogulásunkat. Legyünk nyitottak, kezdeményező-készek és kreatívak. Ha rá merünk lépni új ösvényekre, akkor hihetetlen sikereket érhetünk el.

A majom éve viszont kicsit fárasztó lesz azoknak, akik nem bírják a mellébeszélést: sokan, sokfélét fognak mondani, nagy lesz a mellébeszélés. Sok rendkívül energia fog érni, érdemes a napirendünket az étkezési- és sportolási szokásainkat újratervezni. Ép testeben ép lélek – mondják. Testünket futással, úszással, jógával tudjuk legjobban karban tartani.

A 2016-os, majom éve pozitív lesz, abból a szempontból, hogy az anyagi helyzetünk, az ingatlanpiac, a politika pozitív irányba tart majd. Ugyanakkor a sunyiság, ravaszság miatt legyünk nagyon óvatosak.

Semmit se vegyél készpénznek: se otthon, se a munkában, sem az üzleti életben!

A majom éve kedvező lesz új vállalkozások beindításához: legyünk bátrak, és elkötelezettek, ugyanakkor nem árt az óvatosság. Igyekezzünk a szélhámosokat elkerülni.

A magánéletünk is robogni fog, mint a gyorsvonat, de tegyünk is érte! Aki mer, az nyer!

A majom éve nem az összefogásról, hanem az önálló munkáról, üzletről szól, mindenki a saját szakállára fog dolgozni. Legyél nagyon kreatív, újító, de ne oszd meg ötleteid mással! Akik mások segítségével, mások hátán akarnak felkapaszkodni, csalódniuk kell.

Legnagyszerűbb év a patkány, a sárkány és a majom jegy szülötteire vár. Könnyű boldogulást ígér a kecske, a nyúl, a bivaly, a kakas és a jegyűeknek. Nehezebb évre számíthat a tigris, a kígyó, a kutya és a disznó.

Az egészségére a kecskék, a pénzügyekre a nyulak figyeljenek oda!

Mivel még tart a KECSKE ÉVE, nézd meg, hogy eddig bejöttek-e az idénre “megjósolt” dolgok.

Ha nem tudod, melyik csillagjegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, akkor válaszd ki a születési éved az alábbi táblázatból és így megtudod, hogy melyik jegy a tiéd.

(rat=patkány; ox=bivaly, tiger=tigris; rabbit=nyúl; dragon=sárkány; snake=kígyó; horse=ló; ram=kecske; monkey=majom; rooster=kakas; dog=kutya; boar=disznó)

kínai zodiákus 2

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg másokkal is! Kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!