Lótusz

Ez történik, amikor a férfi megöleli a nőt

ólel

David Tumarinson nagyon meghitt módon írja le, mi történik, amikor egy férfi igazán megölel egy nőt. Saját fordítás:

“Amikor a férfi megöleli hátulról a kedvesét, átölelve őt teljesen, akkor egy kört zár be karjaival. Ez az ő köre. Ez a kör a gyengédség, a védelem és a melegség köre. Ennek a szenvedélyes körnek a közepén a nő helyezkedik el, és ez egy megszentelt pillanat, ami azt mutatja, hogy ebben  a különleges pillanatban a nő van a férfi világegyetemének középpontjában. A nő csendben van és csak hagyja, hogy szeretet hullámai átjárják. Kezei melegséget adnak.

Amikor egy férfi megölel egy nőt, úgy érzi, hogy szárnyal, mintha valóban tudna repülni. Ez egy szeretet-kör, ami nyugodt és barátságos. Úgy olvad el a nő, mint a kockacukor a forró teában. Ki is áll valóban a központban? És mit érez a nő ilyenkor?

Nőről vagy lányról van szó? Ő az, aki a szeretet adja, vagy kapja? Vajon az ölelés megnyitja a nő gondolatait, érzéseit a férfi felé, vagy inkább elrejti azokat? Elvégre ez a szeretetteljes kör védelmezi őt. Védelmezi a külvilágtól, amely magányos és hideg.De a férfi karjaiban kényelmes. Az erős karjai védelmet adnak számára.

Minden nő ilyen erős, szeretetteljes ölelésre vágyik a férjétől, barátjától. Mindig is ebben reménykedik, hogy megkapja.

Ezért öleld meg minél gyakrabban a párod, az életed nőjét: aki meleg, szeretetteljes ölelésre vágyik és arra, hogy néhány pillanatig a te Univerzumod középpontja lehessen!”

forrás

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. encibab says:

    Minden szó igaz. Semmi sem tesz boldogabbá, mint egy ölelő kar által eggyé válni az “univerzummal”. Ezek a pillanatok, percek azok, melyekért érdemes élni.

  2. encibab says:

    Milyen igazad van. Bármilyen rossz vagy jó nap befejezésének legszebb része ez az ölelés. Imádom. Amikor csak “átadjuk” magunkat egymásnak.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!