Lótusz

Feng shui előrejelzés 2017 minden hónapjára

A feng shui az életünk minden területét áthatja. Azokét is, akik nem hisznek benne. Mert az energia akkor is működik, ha nem veszünk róla tudomást… Mert a feng shui a harmónia, a rendteremtés eszköze, jó közérzet, a siker meghozója.

gazdag-2

A feng shui 2017-es év minden hónapjára előrejelzi, mi vár ránk. A 2017-es év a kínai asztrológia szerint a KAKAS ÉVE. Erre az évre vonatkozóan havi “útmutatót” hozok.

Január – az energetikai változások hónapja

2017. első hónapjában az új év energiája alakul, fejlődik. A januárban történő változások kedvezőek lehetnek, akár utazásról, esküvőről, új képességek fejlesztéséről van szó.

Február

Az év második hónapjában felhalmozódik a csí energia, startra kész, készen áll a cselekvésre. A hónap kedvez a felhalmozásra, akár pénzről, akár információról, vagy új üzleti és személyes kapcsolatokról van szó.

Március: aktív munka

A tavasz minden kultúrában a születést, a megújulást, a jólétet testesíti meg. A 2017-es feng shui előrejelzés szerint március a legalkalmasabb a tervek megvalósítására, bármit is szeretnénk elérni: legyen az munkahely-váltás, nagyobb beruházás, vagy az egészséggel, szépséggel kapcsolatos foglalkozás.

Április

A tavasz második hónapját belengi majd a szeretet energiája, az emberi kapcsolatok melegsége. Áprilisban lesz alkalom arra, hogy egy a későbbiekben hozzád közel álló személlyel megismerkedj. De ha már van családod, akkor pedig a családi kapcsolataid, az emberi kapcsolataid fognak szeretettel-telibbé válni, megújulni.

Május

Májusi feladat, hogy készíts egy “köztes” számvetést az életeddel/életedről. Itt az elmélkedés ideje. Mérd fel, mire jutottál a munkáddal. Milyen múltbeli hibákat nem tudtál még korrigálni? Milyen hiányosságaid vannak? Készíts tervet a feladataid folytatására, javítására.

Június

Az első nyári hónap az aktív vitalitás hordozója. Előnyös lesz a munkaeredmények javítására, de mindezt nem egyedül, hanem a munkatársakkal karöltve érhetjük el. A profitunk növekedhet, és akár távolabbi utazásra is sor kerülhet.

gazdag

Július

A nyár második hónapjában erős energiaáramlásra számíthatunk: ha ekkor bármibe fogsz és beleadod a tudásod, időd, energiád, sokszorosan megtérül. Lelki: hallgass az idősebb rokonok tanácsára!

Augusztus

Az év 8. hónapja a pihenés és az energia kissé csökkenésének időszaka lesz. Ha eddig mindent beleadtál a dolgaidba, megtérülnek a befektetett energiáid. De most sem szabad tétlenül ülni, mert az nagy veszteségeket okozhat.

Szeptember az idő hónapja

Az ősz első hónapjában a tüzes energia békésebb irányba való terelődése indul be: az aktivitás beérik. A befektetett munka gyümölcsöt terem: jó eredmények, növekvő bérek érkezhetnek.

Október

Az ősz második hónapjának legnagyobb feladata, hogy a szeretetet átadjuk másoknak. A feng shui szerint október egy olyan hónap, amikor már a következő év energiáit alapozhatjuk meg. A legnagyobb feladat, hogy segítséget nyújtsunk másoknak, akár ismerősöknek, barátoknak, akár idegeneknek. Az “adással”  a segítségünkkel a másikból kiváltott hála érzése, a pozitív dolgok a következő évben visszaszállnak ránk.

November

A feng shui szerint 2017 novemberében az életed alapvetően megváltozik! Az energiák is változnak, ezért ne félj a változástól. Ne félj változtatni a tevékenységi körödön, ha nem értél el jelentős sikereket… Tisztítsd meg a lakótered, hogy az energia ne stagnáljon, hanem szabad áramlást kapjon. Ahhoz, hogy meginduljon az életet adó áramlás, meg kell szabadulnod azoktól az emberektől, tárgyaktól, melyek leszívják az energiád.

December

Decemberrel befejeződik egy éves ciklus: összegezzük az év eseményeit, eredményeit. Legyünk a családunk körében, ünnepeljünk, bulizzunk, érezzük jól magunkat!

Innen fordította Lótusz

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!