Lótusz

Meddig tart a szerelem?

Müller Péter ismeri az örök szerelem titkát

Szerelem. Ez a szó mindenkinek mást jelent. Valaki a vágyat gondolja annak. Van, aki már a vágyakozást is annak érzi. Van, aki már attól szerelmes lesz, ha valaki rámosolyog. De olyan is van, akinek már udvarolnak egy ideje és nem esik le a tantusz…

Ha végre “beteljesül” a szerelem, akkor az a félelmünk, kerül előtérbe, hogy : Vajon boldogok leszünk a másikkal? Tényleg egymáshoz valók vagyunk? Meddig fog tartani a boldogságunk? Müller Péter szerint az alábbi az örök szerelem titka (life.hu):

“A szerelem addig tart, míg az ember a társába minden pillanatban beleszeret.

Újra és újra. Meglátod: szívdobbanás! Rágondolsz: szívdobbanás. Hirtelen szembe jön az utcán: dang! dang! Heves szívdobogás, meg is szédülsz talán. S ezzel nemcsak a szerelem van így, hanem minden, ami él. Szüntelenül és minden pillanatban megszületik. Az Örök Élet forrásában nincsen tegnapi víz. És az Örök Lángban számtalan atom meghal, de csak azért, hogy azonnal újjászülessen. Ez adja a meleget és a fényt.

Itt és most szeress!

És légy hálás ezért a pillanatért. Ha szerelmes vagy valakibe, nemcsak azt érzed, hogy régóta ismerem már, évmilliók óta, hanem azt is, most látom újra, először! És ez a pillanat nem volt, és nem lesz soha többé! Becsüld meg, mert a csodában élsz. Tündéri csodában. A magyar „tűnik“, „feltűnik“, „eltűnik” erről a „tüneményes, tünékeny, tündéri” varázslatról beszél. Amelyben egy idegen ember hirtelen és szívszorító módon ismerőssé válik.”

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!