Lótusz

A szerelmi kapcsolatok 7 szintje a sámánok szerint

A sámánok szerint mindenki 7 szint alapján választja ki maga mellé élete párját. Mindenki kiválaszt egy szintet, amely szerint a választott emberrel leéli az életét.

1.szint: túlélés

A legprimitívebb szint, amikor valaki ahhoz választja ki a párját, hogy megőrizze életét, biztonságban érezze magát és a családját. Ez az a szint, amikor például egy pár csak a gyerekek kedvéért marad együtt hosszú éveken át, amikor már nem is szeretik egymást.

2. szint: szenvedély

Ilyen partner szinte bárki lehet, akivel szexuális kapcsolatot kezdünk.

3. szint: a közös

Ez nem csak az a személy, akivel szeretjük a szexet, de az, akivel közös érdekeink vannak, értékek, vagy anyagi hasznunk.

4. szint: érzés

Vannak párok, akik a szívük hívására, vagyis szeretetből vannak együtt. Sokan azt hiszik, hogy ez a határa a kapcsolatnak. Pedig nem!

5. szint: közös expresszió

Ez egy olyan kapcsolat, amelyben az emberek nemcsak szeretik egymást, de közös tevékenységeket végeznek, így ki tudják élni a kreativitásukat.

6. szint: fejlesztés

Ez a választás az a személy, akivel együtt haladsz az úton. Mindannyiunknak megvan a saját életfeladatunk. De vannak olyan emberek, akikkel hasonló módon fejlődünk, tükröt tartunk egymás számára. Az életfeladatokat, életleckéket együtt haladva oldják meg.

7. szint: lelki

Ez az emberi unió, egyesülés, amely a legközelebb hozza egymáshoz a lelkeket. Egy ilyen kapcsolat a valódi pár.

Egy régi mondás szerint – nincs ellenség, nincsenek barátok, csak tanítók vannak. A kapcsolat során nyitottak vagyunk arra, hogy az élet történéseit leckéknek tekintsük és a másik felé hihetetlen szeretetet és hálát érzünk a nehézségek ellenére is. Ilyen kapcsolatban valódi ÉLET-et élhetünk.

Lehet, hogy te is kapsz esélyt arra, hogy megtaláld azt, akivel 1-7-ig minden szintet megélhetsz: ITT.

(via)

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!