Lótusz

Válassz egy kártyát – tudd meg mi vár rád a nyáron!

Egy kártya árulkodik a nyaradról!

Jól megnézted a három kártyát? Melyik a kedvenced a fentiek közül?

1. kártya: érzelmek felszabadulása

Törékenynek érzed a lelki stabilitásodat? Már épp itt van az ideje érzelmeid kitörésének. Évek óta rejtegeted az érzelmeidet. Ez most ahhoz vezet, hogy zavaros helyzetekbe kerülsz. De mindez nagyon erős hatással lesz rád: végre megnyílik a könnycsapod… Sírni fogsz… A fürdőszobában, egy kiránduláson… Egy beszélgetés során… Olyan, mintha a semmiből jönne… De végre ismét azt érzed, hogy érzel, hogy élsz!

 

2. kártya: előrelépés

Az életedben van olyan terület, ahonnan tudod, hogy lépned kell. Ha a szükségesnél tovább maradunk egy rossz kapcsolatban, vagy a helyzetben, itt az ideje a továbblépésnek. Vagy a helyzet/kapcsolat fog fejlődni, vagy neked kell kilépned belőle. Mielőtt megbetegednél, visszafordíthatatlanul neheztelnétek egymásra, vagy épp saját magad felőrölnéd.

 

3. kártya:karma

A jelenlegi problémád, a családfád múltja, jelene és jövője miatt történik. Ha odafigyelsz magadra, a lelked jelzéseire, arra, hogy szeretettel töltsd fel magad (ima, meditáció), és ezt áraszd a családodra, környezetedre, akkor ezzel befolyásolni tudod a karmád is. A lelked fejlődik, feltöltődik, és ez a testi, szellemi szintre is kihat. A lelked növekedését érezni lehet más szinteken is. Vegyen körbe a szeretet, és ezzel a melletted lévőket is gyógyítod. És a karmádon is dolgozol.

(via)

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!