Lótusz

Melyik Arkangyal segíti életed?

Válassz egy angyalszárnyat, és kiderül, melyik Arkangyal vigyáz rád?

Mindannyiunknak vannak segítőik: fizikai szinten is – barátok, családtagok, és szellemi-lelki szinten is – angyalok, arkangyalok.

Az alábbiakban arra derítünk fényt, hogy melyik arkangyal segíti a te életedet.

 

Ha az első angyalszárnyat választottad:

Rafael Arkangyal: a gyógyító arkangyal. Azoknak segít, akik betegek, vagy gyógyításra szorulnak. Rafael színe a zöld, amely a gyógytó energia színe is. Azokat is védi, akik sokat utaznak. Ha szeretnél közelebb kerülni hozzá, akkor tarts magadnál ánizst, vagy levendulát.

 

Ha a 2. számú szárnyat választottad:

Mihály Arkangyal – a védelmező arkangyal. Ő védi az embereket, akik a szolgáltatóiparban dolgoznak. Segít olyankor, amikor növekedési fázisban vagy. A színe a  vörös és arany. Tömjénnel, mirhával közelebb kerülhetsz hozzá.

 

Ha a hármas számú angyalszárnyat választod:

Gábriel arkangyal a lélek védelmezője, és segítője. Segíti a gyerekeket, a gyerekekkel dolgozókat, a születést, a kreativitást, és azokat, akik valamilyen (lelki) tanácsadással foglalkoznak. Színe a kék és a narancssárga. Ha szeretnél kapcsolatba kerülni vele, tarts magadnál jázmint.

 

Ha a 4. arkangyali szárnyat választottad:

Uriel arkangyal segít csatlakozni az őseinkhez, békét és igazságosságot hoz, és segít tisztán tartani az elméd, megadja a megoldást a problémáinkra. Színei a barna és a zöld. Ha közelebb kerülnél hozzá, használj/viselj kamillát, szantálfát.

Angyalokról még olvass tovább ITT.

(via)

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!

Ha van kedved, csatlakozz a FACEBOOK-csoporthoz is!

Áldás! Lótusz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!