Lótusz

Hogy főznek az egyes csillagjegyek?

Főzés? Valaki szereti, van, aki utálja… És te? Az egyes csillagjegyek különböző módon állnak a főzéshez. És nem biztos, hogy lustaságból nem főznek…   Kos A Kos, bár van érzéke hozzá, mégis utál főzni. Lusta hozzá. Ezért választ legtöbbször félkész ételeket, amit csak a mikróban fel kell melegíteni. Bika A csillagoktól tehetséget kaptál a főzéshez,… Tovább »

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Az asztrológusok szerint minden jegynek megvan az a titkos fegyvere, amellyel a nehézségeken túlteszi magát és minden más csillagjegyet lehengerel. Halak: a legerősebb Az asztrológusok úgy vélik, hogy a legerősebb állatövi jegy a Halak. Nemcsak szentimentálisak, és befolyásolhatóak. Rendelkeznek olyan belső erőforrásokkal, amelyekkel más jegyek nem rendelkeznek. A legnagyobb erősségük: a Halak hajlik, de nem… Tovább »

Hogyan hat rád a fogyó Hold?

A fogyó Hold hatása a horoszkóp egyes csillagjegyeire A Hold fázisaitól függően más-más energiával hat mindenkire. Azonban, ha tudjuk, mely csillagjegyekre hogyan hat ez az energia, akkor könnyebben elkerülhetjük a negatív szituációkat, vagy éppen jól tudunk kijönni belőle, arról nem is beszélve, hogy sikereket is érhetünk el. A Hold vízjegyű elem, de a Föld elemhez… Tovább »

Melyik állatövi jegy a legintelligensebb?

Az intelligenciájuk megmutatja, melyik csillagjegy hogyan boldogul az életben. Az intelligencia, intellektus két kategóriába sorolható: analitikus és szintetikus. Az első kategória meghatározza, hogy egy személy mennyire képes a produktív elemzésre. Ezt lehet ellenőrizni a különböző IQ-tesztek segítségével. A második kategória azt a képességet határozza meg, hogy az alany mennyire tud megfelelő döntéseket hozni mindenféle élethelyzetben,… Tovább »

Ez a te szerencsehozó tárgyad csillagjegyed szerint

Mindenkinek van titkos kabalája, egy-egy rítusa, vagy szerencsehozó tárgya, amely úgy hiszi, szerencsét hoznak számára. Ma megmutatom, hogy a csillagjegyed szerint melyik az a tárgy, amelyik segít neked. KOS A kosok számára az elefánt hoz szerencsét. Az elefánt egyébként a feng shuiban, illetve a kínai kultúrában is előszeretettel használt szerencsehozó. Az elefánt erőt, védelmet hoz… Tovább »

2017 – Ez vár rád a Kakas évében

Mi vár rád 2017-ben, a kínai Kakas évében? A kínai állatövi jegyek közül 2017-ben a (Tűz) Kakas éve lesz. Az év 2017. január 28-án indul, addig még alakíthatunk a sorsunkon, hogy a lehető legjobban tudjunk átlépni a következő évbe. Kíváncsi vagy, hogy mit hoz számodra a pénzügyek, a szerelem, az egészség terén? Akkor olvass tovább!… Tovább »

Íme a tökéletes jegygyűrű – csillagjegyek szerint

Melyik csillagjegy milyen jegygyűrűnek örül igazán? Ez a cikk inkább férfiolvasóim számára készült, bár azt mondják, a nők irányítanak. 😉 Olyan jegygyűrűket mutatok, amelyek az adott csillagjegy számára a legmegfelelőbbek. Ha már férfiaknak szól a cikk, egy kis ismétlés: 12 csillagjegy van, havonta változnak, hogy mettől meddig tart egy-egy csillagjegy. Pl. a Kos március 21-április21…. Tovább »

Mit ajándékozz az édesanyádnak csillagjegye szerint?

Anyák napjára szeretettel A virágnak is minden anyuka örül. A kertben, vagy mezőn szedett, általad kötött csokor a legkedvesebb ajándék szerintem! Na de ezen kívül? Minek örülne az édesanyád? Csillagjegye elárulja.   KOS (Március 21. – Április 20.) A Kos anyuka egy igazi energiabomba. Szeretsz játszani, sportolni. Akár gyerekével is együtt sportol, ami a kapcsolatuk… Tovább »

Ez a legrosszabb tulajdonságod – csillagjegyed szerint

Az emberek bizonyos habitussal, berögzült tulajdonságokkal születnek, melyen nagyon nehéz változni Akár egy élet is kevés hozzá. De a “rossz” tulajdonságainkat nem azért kapjuk, hogy megbélyegzettnek érezzük magunkat. Ezeknek a jellemvonásoknak a legfontosabb feladata életünkben, hogy megtanuljunk velük élni és felülemelkedjünk rajta. Hogy tanuljunk belőle, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, hogy karmánkat ledolgozzuk. Melyek az egyes… Tovább »

Milyen a konyhád? Csillagjegyed elárulja

Csillagjegyed árulkodik arról, hogy milyen az ideális konyha számodra Szeretsz a konyhában sürgölődni-forgolódni? A konyha a családi élet színtere nálatok? Ünnepekkor képes vagy órákat tölteni a menü elkészítésével? Az alábbiakban kiderül, hogy milyen konyha az ideális számodra, melyikben érzed jól magad. Kos A kos nem szeret sok időt tölteni  a konyhában. Inkább a gyors ételeket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!