Lótusz

Csillagjegyek sötét oldala

Gonosz-horoszkóp tanító célzattal. Megsértődni tilos! Néha én is kapok hideget-meleget. Amikor hideg zuhanyként érve egy ismerősöm a fejemhez vágja a gyengeségeimet, akkor először megsértődöm. Aztán meglepődök. Aztán amikor az első sokkon túlvagyok, akkor elgondolkodom rajta, hogy vajon igaza volt-e? És, sajnos sokszor nem alaptalanok a “vádjai” mégha kicsit fájdalmas is beismerni. Szóval nem megbántani akarlak,… Tovább »

Ez vár rád augusztusban csillagjegyed szerint

Ez vár rád augusztusban csillagjegyed szerint Az augusztus hónap nem lesz könnyű, de ha felkészülünk rá, akkor kihozhatjuk belőle a maximumot. Figyeljünk a kiadásainkra, és az egészségünkre! És lazítsunk is egyet!     KOS A hónap első felében a Kosnak összpontosítania kell a folyamatban lévő ügyek befejezésére. Augusztus 10. után nem vágyik a társadalmi életre…. Tovább »

3 tanács a keleti bölcstől minden csillagjegy számára

A keleti bölcsek jótanácsai minden csillagjegy számára.   KOS A boldogság az – hogy vannak a közeledben emberek. A legnagyobb gazdagságod, hogy a barátok és a család ott vannak mindig körülötted. Értékeld a szerelmet és a barátságot! Néha csak fogadnod kell valamit vagy el kell engedni, hogy boldogabb legyél! A legjobb módja a problémák megoldásának… Tovább »

Hogy főznek az egyes csillagjegyek?

Főzés? Valaki szereti, van, aki utálja… És te? Az egyes csillagjegyek különböző módon állnak a főzéshez. És nem biztos, hogy lustaságból nem főznek…   Kos A Kos, bár van érzéke hozzá, mégis utál főzni. Lusta hozzá. Ezért választ legtöbbször félkész ételeket, amit csak a mikróban fel kell melegíteni. Bika A csillagoktól tehetséget kaptál a főzéshez,… Tovább »

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Az asztrológusok szerint minden jegynek megvan az a titkos fegyvere, amellyel a nehézségeken túlteszi magát és minden más csillagjegyet lehengerel. Halak: a legerősebb Az asztrológusok úgy vélik, hogy a legerősebb állatövi jegy a Halak. Nemcsak szentimentálisak, és befolyásolhatóak. Rendelkeznek olyan belső erőforrásokkal, amelyekkel más jegyek nem rendelkeznek. A legnagyobb erősségük: a Halak hajlik, de nem… Tovább »

Hogyan hat rád a fogyó Hold?

A fogyó Hold hatása a horoszkóp egyes csillagjegyeire A Hold fázisaitól függően más-más energiával hat mindenkire. Azonban, ha tudjuk, mely csillagjegyekre hogyan hat ez az energia, akkor könnyebben elkerülhetjük a negatív szituációkat, vagy éppen jól tudunk kijönni belőle, arról nem is beszélve, hogy sikereket is érhetünk el. A Hold vízjegyű elem, de a Föld elemhez… Tovább »

Melyik állatövi jegy a legintelligensebb?

Az intelligenciájuk megmutatja, melyik csillagjegy hogyan boldogul az életben. Az intelligencia, intellektus két kategóriába sorolható: analitikus és szintetikus. Az első kategória meghatározza, hogy egy személy mennyire képes a produktív elemzésre. Ezt lehet ellenőrizni a különböző IQ-tesztek segítségével. A második kategória azt a képességet határozza meg, hogy az alany mennyire tud megfelelő döntéseket hozni mindenféle élethelyzetben,… Tovább »

Ez a te szerencsehozó tárgyad csillagjegyed szerint

Mindenkinek van titkos kabalája, egy-egy rítusa, vagy szerencsehozó tárgya, amely úgy hiszi, szerencsét hoznak számára. Ma megmutatom, hogy a csillagjegyed szerint melyik az a tárgy, amelyik segít neked. KOS A kosok számára az elefánt hoz szerencsét. Az elefánt egyébként a feng shuiban, illetve a kínai kultúrában is előszeretettel használt szerencsehozó. Az elefánt erőt, védelmet hoz… Tovább »

2017 – Ez vár rád a Kakas évében

Mi vár rád 2017-ben, a kínai Kakas évében? A kínai állatövi jegyek közül 2017-ben a (Tűz) Kakas éve lesz. Az év 2017. január 28-án indul, addig még alakíthatunk a sorsunkon, hogy a lehető legjobban tudjunk átlépni a következő évbe. Kíváncsi vagy, hogy mit hoz számodra a pénzügyek, a szerelem, az egészség terén? Akkor olvass tovább!… Tovább »

Íme a tökéletes jegygyűrű – csillagjegyek szerint

Melyik csillagjegy milyen jegygyűrűnek örül igazán? Ez a cikk inkább férfiolvasóim számára készült, bár azt mondják, a nők irányítanak. 😉 Olyan jegygyűrűket mutatok, amelyek az adott csillagjegy számára a legmegfelelőbbek. Ha már férfiaknak szól a cikk, egy kis ismétlés: 12 csillagjegy van, havonta változnak, hogy mettől meddig tart egy-egy csillagjegy. Pl. a Kos március 21-április21…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!