Lótusz

Hogyan hat rád a fogyó Hold?

A fogyó Hold hatása a horoszkóp egyes csillagjegyeire A Hold fázisaitól függően más-más energiával hat mindenkire. Azonban, ha tudjuk, mely csillagjegyekre hogyan hat ez az energia, akkor könnyebben elkerülhetjük a negatív szituációkat, vagy éppen jól tudunk kijönni belőle, arról nem is beszélve, hogy sikereket is érhetünk el. A Hold vízjegyű elem, de a Föld elemhez… Tovább »

Melyik állatövi jegy a legintelligensebb?

Az intelligenciájuk megmutatja, melyik csillagjegy hogyan boldogul az életben. Az intelligencia, intellektus két kategóriába sorolható: analitikus és szintetikus. Az első kategória meghatározza, hogy egy személy mennyire képes a produktív elemzésre. Ezt lehet ellenőrizni a különböző IQ-tesztek segítségével. A második kategória azt a képességet határozza meg, hogy az alany mennyire tud megfelelő döntéseket hozni mindenféle élethelyzetben,… Tovább »

Ez a te szerencsehozó tárgyad csillagjegyed szerint

Mindenkinek van titkos kabalája, egy-egy rítusa, vagy szerencsehozó tárgya, amely úgy hiszi, szerencsét hoznak számára. Ma megmutatom, hogy a csillagjegyed szerint melyik az a tárgy, amelyik segít neked. KOS A kosok számára az elefánt hoz szerencsét. Az elefánt egyébként a feng shuiban, illetve a kínai kultúrában is előszeretettel használt szerencsehozó. Az elefánt erőt, védelmet hoz… Tovább »

2017 – Ez vár rád a Kakas évében

Mi vár rád 2017-ben, a kínai Kakas évében? A kínai állatövi jegyek közül 2017-ben a (Tűz) Kakas éve lesz. Az év 2017. január 28-án indul, addig még alakíthatunk a sorsunkon, hogy a lehető legjobban tudjunk átlépni a következő évbe. Kíváncsi vagy, hogy mit hoz számodra a pénzügyek, a szerelem, az egészség terén? Akkor olvass tovább!… Tovább »

Íme a tökéletes jegygyűrű – csillagjegyek szerint

Melyik csillagjegy milyen jegygyűrűnek örül igazán? Ez a cikk inkább férfiolvasóim számára készült, bár azt mondják, a nők irányítanak. 😉 Olyan jegygyűrűket mutatok, amelyek az adott csillagjegy számára a legmegfelelőbbek. Ha már férfiaknak szól a cikk, egy kis ismétlés: 12 csillagjegy van, havonta változnak, hogy mettől meddig tart egy-egy csillagjegy. Pl. a Kos március 21-április21…. Tovább »

Mit ajándékozz az édesanyádnak csillagjegye szerint?

Anyák napjára szeretettel A virágnak is minden anyuka örül. A kertben, vagy mezőn szedett, általad kötött csokor a legkedvesebb ajándék szerintem! Na de ezen kívül? Minek örülne az édesanyád? Csillagjegye elárulja.   KOS (Március 21. – Április 20.) A Kos anyuka egy igazi energiabomba. Szeretsz játszani, sportolni. Akár gyerekével is együtt sportol, ami a kapcsolatuk… Tovább »

Ez a legrosszabb tulajdonságod – csillagjegyed szerint

Az emberek bizonyos habitussal, berögzült tulajdonságokkal születnek, melyen nagyon nehéz változni Akár egy élet is kevés hozzá. De a “rossz” tulajdonságainkat nem azért kapjuk, hogy megbélyegzettnek érezzük magunkat. Ezeknek a jellemvonásoknak a legfontosabb feladata életünkben, hogy megtanuljunk velük élni és felülemelkedjünk rajta. Hogy tanuljunk belőle, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, hogy karmánkat ledolgozzuk. Melyek az egyes… Tovább »

Milyen a konyhád? Csillagjegyed elárulja

Csillagjegyed árulkodik arról, hogy milyen az ideális konyha számodra Szeretsz a konyhában sürgölődni-forgolódni? A konyha a családi élet színtere nálatok? Ünnepekkor képes vagy órákat tölteni a menü elkészítésével? Az alábbiakban kiderül, hogy milyen konyha az ideális számodra, melyikben érzed jól magad. Kos A kos nem szeret sok időt tölteni  a konyhában. Inkább a gyors ételeket… Tovább »

2016-os horoszkópok egy csokorba gyűjtve

Először is nagyon Boldog Új Évet Kívánok! 🙂 Már jónéhány horoszkópot, előrejelzést megosztottam veletek, most egy csokorba gyűjtöttem mindet. Először is, ha úgy gondolod, írd be a naptáradba a 2016. év tízmilliószoros napjait. Ebből négy van egy évben, és ezeken a napokon nagyon nagy teremtőerőnk van. Ilyenkor érdemes pozitív dolgokra koncentrálni! ITT. Vannak szép számmal… Tovább »

Ilyen vagy az inkák szerint

Már jónéhány horoszkópot, elemzést megosztottam veletek. Most az inkák horoszkópja került sorra. Fogadd szeretettel. Az inkák horoszkópváltása havonta van, és madarakhoz hasonlítja az egyes jegyek tulajdonosait. Keresd meg a születési időpontodnak megfelelő jellemzést. Napmadár A fékezhetetlen (I.22. – II.19.)Ajegy szülötte számára a legfontosabb a függetlenség. Bár nem emberkerülő, de egyedül is jól érzi magát. Különcök,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!