Lótusz

Csillagjegyek sötét oldala

Gonosz-horoszkóp tanító célzattal. Megsértődni tilos! Néha én is kapok hideget-meleget. Amikor hideg zuhanyként érve egy ismerősöm a fejemhez vágja a gyengeségeimet, akkor először megsértődöm. Aztán meglepődök. Aztán amikor az első sokkon túlvagyok, akkor elgondolkodom rajta, hogy vajon igaza volt-e? És, sajnos sokszor nem alaptalanok a “vádjai” mégha kicsit fájdalmas is beismerni. Szóval nem megbántani akarlak,… Tovább »

Mit rejt a tudatalattid? Ez a kép elárulja!

Mit rejt a tudatalattid? Ez a kép elárulja! Íme egy újabb képteszt, amely rávilágít arra, hogy éppen most mi rejtőzik a tudatalattidban! Nézz rá a képre, majd amit először meglátsz rajta, az a részlet fog árulkodni a rejtett világodról. Kezdhetjük?     Mit láttál meg először a képen? Tenger A tenger ősidők óta a nagyon… Tovább »

3 szabály, amely boldoggá teszi az életed

A bölcs 3 szabálya, amelyet mindig tarts szem előtt! Vannak napok, amikor fáradt vagy, nem jól érzed magad, szomorú vagy, vagy éppen fáj valamid. Ez mindenkivel előfordulhat. De a sikeres és boldog ember nem marad benne a trutyiban, hanem fogja magát és feláll! Állj fel te is. Az alábbi keleti bölcsesség segíthet ebben! A keleti… Tovább »

2017.07.27. A 3. tízmilliószoros nap az évben

2017.07.27. A 3. tízmilliószoros nap az évben. Hogyan éld meg teljesen? A harmadik tízmilliószoros nap: Chokhör Düchen = “Az imakerék ünnepe” A Chokhor Düchen a harmadik, a hatodik holdhónap 4. napja. Ezen az ünnepen a tibetiek Buddha első beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékeznek. Buddha éppen hét héttel a megvilágosodása után kezdte el hívei… Tovább »

Itt csókold meg! Sosem felejti el!

Ezek a csillagjegyek legérzékenyebb pontjai. Szeretnéd a párod olyan helyen megcsókolni, amelyet soha életében nem felejt el? Akkor keresd ki, a csillagjegyét és olvasd el, melyik az a testrésze, amelyet ha megcsókolsz, a mennybe repíted vele! KOS – nyak A Kos legfontosabb testrésze a feje. És a fejet a nyak tartja. A nyak pedig a… Tovább »

Tudj meg többet magadról mandalával!

Gyógyulj, töltsd fel energiatartalékaidat, és élj harmóniában mandalák segítségével! A mandala egy buddhista szimbólum. A mandalák segítségével ellazulhatunk, kikapcsolhatunk, meditálhatunk, lelkünk és szellemünk számára egy teljesen más világ nyílik ki. Még azok számára is, akik soha életükben nem próbáltak meditálni, könnyen el tudnak lazulni a mandala segítségével. Ez inkább játék, amelynek komoly hatása lehet a… Tovább »

33 buddhista szabály, amelyet sajátíts el mielőbb

Ha boldog, teljes életet szeretnél élni! 1. A boldogság – belülről fakad. Ha mindig a pálya széléről várjuk a bátorítást és jóváhagyást sosem fogunk tenni magunkért. De ha magadba nézel, és őszinte vagy, megtalálod azt a dolgot, ami igazán elégedettebbé tesz. 2. Légy hálás mindenért. A jó, a rossz, a szörnyűség – mind maga az… Tovább »

Bagoly mondja…

Válassz egy baglyot, elárulok rólad valamit! Néhány pillanatig nézegesd a baglyokat és válaszd ki, amelyik a legszimpatikusabb számodra! Majd görgess lejjebb, hogy  megtudj magadról valami újat!   Az első baglyot választottad: te egy nyitott, érdeklődő ember vagy. Néha túlságosan is érdeklődsz – mások dolgaiba ütöd az orrod, kíváncsi vagy. Egy lépés hátra, és mindenki jobban… Tovább »

Vágysz valamire? Akkor engedd el!

Müller Péter: “Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!” Ugye neked is van olyan kívánságod, amire nagyon vágysz, amit régóta szeretnél. De minél inkább várod, az órád lesve, a perceket számolva, annál távolabb kerül a testet öltése a dolognak. Erről így vall Müller Péter a life.hu-n: Müller Péter: ” Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!