Lótusz

Angyali mantra: rakj rendet magad körül!

A világ, a természet és saját életünk ciklusainak körforgása szerint a tavasz, a tavaszvárás egyfajta újjászületés, a “beporosodott” energiák kitessékelése környezetünkből és új tervek szövése és megvalósításának ideje. Ezzel kapcsolatban Jophiel arkangyal üzenete a következő: “Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit.”   „Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája… Tovább »

Tedd rendbe az új éved feng shuival

Év eleji rendrakás a feng shui jegyében. Minden év elején rendezgetjük az előző évi tárgyainkat, emlékeinket. Karácsonykor kaptunk mindenféle ajándékot: olyat is, amire már nagyon régóta vágytunk, de olyat is, amiből már van egy, vagy olyat, amire egyáltalán nincs szükségünk. Az új év kezdetével új célokat tűzünk ki: a legtöbben Szilveszter éjfélkor megfogadják, hogy új… Tovább »

Keleti otthonok hagyományos védelmezői

A keleti otthonokban különleges helyet foglalnak el a tárgyak. Sőt, konkrét helyük van. Mivel az otthon védelméről van szó, leginkább a bejárat közelében kell elhelyezni ezeket a tárgyakat, szobrokat. Kína – Foo kutyák A “Foo kutya” állatpár igazából nem kutya, hanem oroszlán. Az oroszlán nem őshonos állat Kínában. Az első oroszlánok a korai diplomáciának köszönhetően… Tovább »

Feng shui előrejelzés 2017 minden hónapjára

A feng shui az életünk minden területét áthatja. Azokét is, akik nem hisznek benne. Mert az energia akkor is működik, ha nem veszünk róla tudomást… Mert a feng shui a harmónia, a rendteremtés eszköze, jó közérzet, a siker meghozója. A feng shui 2017-es év minden hónapjára előrejelzi, mi vár ránk. A 2017-es év a kínai… Tovább »

Kívánság borítékkal minden álmod megvalósulhat

Így kérd, hogy teljesüljön a kívánságod 2017-ben! Decemberben igyekszünk lezárni az évet. Elengedni a 2016-os évben “elszenvedett” sérelmeinket, fájdalmunkat, pénztelenséget, magányt, bánatot… És elkezdünk fókuszálni a 2017. évben ránk váró feladatokra. Gondolatban fogadjuk a következő év pozitív energiáit: a boldogság, a jó hírnév, a sikeres karrier, a gazdagság energiáit. Hogy mindezeket valóban meg is kapjuk,… Tovább »

Hová tedd a karácsonyfád? A Feng shui megmondja

Közeleg a karácsony… Látom, hogy felhúztad a szemöldöködet és azt gondolod magadban, hogy ez a nőszemély kicsit túlzásba viszi már az ezotériát. Remélem a cikk végére a szemöldököd elindul lefelé és a szád pedig mosolyra biggyeszted. A fenyőfa nemcsak a keresztény világ karácsonyi szimbóluma. Az ősi kínai hitrendszer jelképe is. A fenyő Kínában leginkább férfi-szimbólum:… Tovább »

Így támogathatja a feng shui a tanulást

Így segítheti a feng shui az iskolakezdést és a tanulást Már megosztottam veletek néhány feng shui-tippek korábban, és most, hogy kezdődik az iskola, egy kicsit a tanulásra fókuszálva osztom meg veletek a tapasztalataimat. Hogy a kályhánál kezdjük, a feng shui egy ősi kínai térrendezési módszer, mely arra épül, hogy a csí (vagyis életenergia) folyamatosan mozgásban… Tovább »

Gazdagságot és bőséget bevonzó ásványkövek

Ezeket az ásványköveket viseld, ha gazdag szeretnél lenni! Egy korábbi bejegyzésben megmutattam, melyik ásványkő ajánlott tanuláshoz, vizsgázáshoz (itt). Arról is írtam már, hogy gyerekként mely ásványkő segíthet (itt). A gyógyulásért pedig az alábbi ásványköveket viseljük (itt). Ma pedig megmutatom, melyik ásványkövek az, amely az anyagi életet segíti, pénzügyi biztonságot teremt és bevonzza életünkbe a gazdagságot…. Tovább »

Mit és hová ültess a kertben a feng shui szerint?

A feng shui a kínai ősi térrendezés a kínaiaknál nemcsak a lakásművészetet, de a kertrendezést is áthatja A feng shui a kínai ősi térrendezés a kínaiaknál nemcsak a lakásművészetet, de a kertrendezést is áthatja. Ha van saját kerted, ha van kedved, próbáld ki, hogy feng shui szerint ültess virágokat. A csí azonnal beindul és céljaid… Tovább »

Tegyél a feng shuival céljaid eléréséért!

A múlt héten már olvashattátok, hogy hogyan segíthet nekünk a feng shui a tavaszi lakás harmónizációban. A mostani bejegyzésem a múlt heti folytatása, és most a feng shuit alaposabban is körüljárjuk, megnézzük, hogy a tavaszi energiákon túl, hogyan tehetjük még harmonikusabbá otthonunkat, hogyan erősíthetjük meg életterületeinket, és ezekhez milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre. Kattints a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!