Lótusz

Szerelem a Feng shui szerint

A Feng shui, az ősi térrendezés, amely valójában egy ősi tudás arról, hogyan tudjuk célunkat elérni és hogyan tudjuk emberi kapcsolatainkat is harmonikusabbá, tartalmasabbá tenni. A Feng shui alapját a különböző elemek képezik: a fa, tűz, föld, fém, víz. Ez a sorrend egyébként a “tápláló ciklus”, tehát pl. a fa elem táplálja a tüzet. A… Tovább »

Füstölőzz a gazdagságért és szerelemért

A jó füstölő bevonzza a szerelmet és a gazdagságot! A több ezer éves kínai térrendezés művészete, a Feng shui egyik kedvelt eszköze a füstölőzés. A keleti kultúrában nemcsak otthon, de a templomokban, szentélyekben is füstölőt használnak: bűnbánóan, vagy ha kérnek valamit, amikor fel akarnak ajánlani valamit az isteneknek. A Feng shui az energetikára megy rá,… Tovább »

Ezért legyen mindig tökéletes rend és tisztaság a konyhádban

A konyha a legfontosabb hely az otthonodban! Egy háziasszony számára a szép, jól felszerelt, tiszta konyha, amelyben mindennek megvan a helye – a legnagyobb büszkeségre ad okot. A tisztaság minden helyiségben fontos, de a konyhában a legfontosabb. Itt élelmiszereket dolgozunk fel. Ezért nagyon fontos a hűtőt, a sütőt, és a konyhai pultot tisztán tartani. A… Tovább »

Ezért van szüksége mindenkinek macskára

A macska és a feng shui. A macska egy különleges állat. Ezt nemcsak a macskatartók gondolják így, hanem a feng shui tanácsadók is. Sőt már az egyiptomiak is rendkívül nagy macskarajongók voltak. A macska egy különleges állat, amely képes  megvédeni az otthont, a benne élőket a negatív energiáktól és tisztítja a ház rossz energiáját. Az… Tovább »

Készíts magadnak kívánságtáblát!

Amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani! Mindenkinek vannak álmai, vágyai. Olyanok, amelyeket megoszt másokkal és olyanok is, amelyeket nem. De hogyan érjünk el valamit? Mi az, ami segíthet bennünket a vizualizálásban? Nem tudom, hogy olvastad-e a Titok című filmet, vagy olvastad-e a könyvet. Nekem nagyon sok dologban segített. Ha gondolod, nézd meg… Tovább »

Angyali mantra: rakj rendet magad körül!

A világ, a természet és saját életünk ciklusainak körforgása szerint a tavasz, a tavaszvárás egyfajta újjászületés, a “beporosodott” energiák kitessékelése környezetünkből és új tervek szövése és megvalósításának ideje. Ezzel kapcsolatban Jophiel arkangyal üzenete a következő: “Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit.”   „Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája… Tovább »

Tedd rendbe az új éved feng shuival

Év eleji rendrakás a feng shui jegyében. Minden év elején rendezgetjük az előző évi tárgyainkat, emlékeinket. Karácsonykor kaptunk mindenféle ajándékot: olyat is, amire már nagyon régóta vágytunk, de olyat is, amiből már van egy, vagy olyat, amire egyáltalán nincs szükségünk. Az új év kezdetével új célokat tűzünk ki: a legtöbben Szilveszter éjfélkor megfogadják, hogy új… Tovább »

Keleti otthonok hagyományos védelmezői

A keleti otthonokban különleges helyet foglalnak el a tárgyak. Sőt, konkrét helyük van. Mivel az otthon védelméről van szó, leginkább a bejárat közelében kell elhelyezni ezeket a tárgyakat, szobrokat. Kína – Foo kutyák A “Foo kutya” állatpár igazából nem kutya, hanem oroszlán. Az oroszlán nem őshonos állat Kínában. Az első oroszlánok a korai diplomáciának köszönhetően… Tovább »

Feng shui előrejelzés 2017 minden hónapjára

A feng shui az életünk minden területét áthatja. Azokét is, akik nem hisznek benne. Mert az energia akkor is működik, ha nem veszünk róla tudomást… Mert a feng shui a harmónia, a rendteremtés eszköze, jó közérzet, a siker meghozója. A feng shui 2017-es év minden hónapjára előrejelzi, mi vár ránk. A 2017-es év a kínai… Tovább »

Kívánság borítékkal minden álmod megvalósulhat

Így kérd, hogy teljesüljön a kívánságod 2017-ben! Decemberben igyekszünk lezárni az évet. Elengedni a 2016-os évben “elszenvedett” sérelmeinket, fájdalmunkat, pénztelenséget, magányt, bánatot… És elkezdünk fókuszálni a 2017. évben ránk váró feladatokra. Gondolatban fogadjuk a következő év pozitív energiáit: a boldogság, a jó hírnév, a sikeres karrier, a gazdagság energiáit. Hogy mindezeket valóban meg is kapjuk,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!