Lótusz

A Holdnaptár szépségtippjei júniusra

Ha júniusban a vonzerőd csúcsát szeretnéd elérni, fogadd meg az alábbi tanácsokat. Mindannyian szeretnénk szépek, szexik lenni, és tetszeni magunknak és a környezetünknek. Ha a Hold fázisait követve ápolod a tested, akkor a végeredmény a lehető legtökéletesebb lesz. A Hold jelentős hatással van az emberi szervezetre. A Hold fázisaitól függően megvan, hogy milyen szépészeti eljárásnak… Tovább »

Hogyan hat rád a fogyó Hold?

A fogyó Hold hatása a horoszkóp egyes csillagjegyeire A Hold fázisaitól függően más-más energiával hat mindenkire. Azonban, ha tudjuk, mely csillagjegyekre hogyan hat ez az energia, akkor könnyebben elkerülhetjük a negatív szituációkat, vagy éppen jól tudunk kijönni belőle, arról nem is beszélve, hogy sikereket is érhetünk el. A Hold vízjegyű elem, de a Föld elemhez… Tovább »

Angyali mantra: áramolj együtt a Holddal

Hániel azt üzeni, hogy figyeljünk arra, hogy hat ránk a Hold: “Figyeld meg a hold hatását energiádra és megnyilatkozásaidra, és kovácsolj belőle tőkét.” „A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító… Tovább »

A Hold-teszt

Te mit látsz meg először a képen: arcot? Holdat? 1. Ha a Holdat látod meg először, akkor te a dolgokat először rossznak látod. Ezért tanulj meg közelebb lépni, hogy több részletet felfedezhess és rájöhess, annyira nem is rossz a dolog, mint első ránézésre tűnt.   2. Ha a fehér arcot látod meg először, akkor te… Tovább »

Az Újhold varázslatos ereje segít kívánságaink teljesülésében

Kívánj valamit! A Hold fázisa közül az első szakasz az Újhold szakasza. Az Újhold legfőbb lehetősége az elengedésben és az új tervek beindításában van. A Hold a nőiség, a befogadás, elengedés bolygója. A Nők általában a világ egyensúlyát hivatottak megtartani, igyekeznek kiegyenlíteni a rossz dolgokat. Szeretettel vesznek körül mindent. Élővé teszik a kapcsolataikat, egy házból… Tovább »

Engedd el és tervezd újra – az Újholddal

A Hold fázisa közül az első szakasz az Újhold szakasza. Az Újhold legfőbb lehetősége az elengedésben és az új tervek beindításában van. A Hold a nőiség, a befogadás, elengedés bolygója. A Nők általában a világ egyensúlyát hivatottak megtartani, igyekeznek kiegyenlíteni a rossz dolgokat. Szeretettel vesznek körül mindent. Élővé teszik a kapcsolataikat, egy házból otthont varázsolnak…. Tovább »

Melyik égitest évében születtél?

Az asztrológiában a bolygók hatással vannak ránk és a bolygók is ciklikus mozgást végeznek. Évenként egy-egy bolygó erősebb, egy másik gyengébb hatást gyakorol ránk. Minden évben egy adott bolygó sokkal jobban hat, mint a többi. Válaszd ki az évet, amelyben születtél. Mivel az égitest-év március 21-én kezdődik és a következő év március 20. napján végződik,… Tovább »

Amit a pénteken felkelő Kék Holdról (Blue Moon) tudni érdemes

2015. július 31-én, pénteken ismét érdekes égi jelenség szemtanúi lehetünk. Kék Holdat, angolul ismertebb nevén Blue Moon-t láthatunk pénteken. Az alábbiakban ezzel kapcsolatos érdekességeket olvashatsz. 1. Csak a neve kék A holdfázisok 29,530589 naponként ismétlődnek, és egy naptári hónap is majdnem ennyi napból áll, ezért általában havi egy teliholdat láthatunk. Mivel egy naptári hónap van,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!