Lótusz

33 buddhista szabály, amelyet sajátíts el mielőbb

Ha boldog, teljes életet szeretnél élni! 1. A boldogság – belülről fakad. Ha mindig a pálya széléről várjuk a bátorítást és jóváhagyást sosem fogunk tenni magunkért. De ha magadba nézel, és őszinte vagy, megtalálod azt a dolgot, ami igazán elégedettebbé tesz. 2. Légy hálás mindenért. A jó, a rossz, a szörnyűség – mind maga az… Tovább »

3 tanács a keleti bölcstől minden csillagjegy számára

A keleti bölcsek jótanácsai minden csillagjegy számára.   KOS A boldogság az – hogy vannak a közeledben emberek. A legnagyobb gazdagságod, hogy a barátok és a család ott vannak mindig körülötted. Értékeld a szerelmet és a barátságot! Néha csak fogadnod kell valamit vagy el kell engedni, hogy boldogabb legyél! A legjobb módja a problémák megoldásának… Tovább »

Válassz egy kártyát – tudd meg mi vár rád a nyáron!

Egy kártya árulkodik a nyaradról! Jól megnézted a három kártyát? Melyik a kedvenced a fentiek közül? 1. kártya: érzelmek felszabadulása Törékenynek érzed a lelki stabilitásodat? Már épp itt van az ideje érzelmeid kitörésének. Évek óta rejtegeted az érzelmeidet. Ez most ahhoz vezet, hogy zavaros helyzetekbe kerülsz. De mindez nagyon erős hatással lesz rád: végre megnyílik… Tovább »

Ez a legnaposabb teszt

Melyik a te napod? Válassz egyet a képen látható napocskák közül, és megtudhatsz valami érdekességet magadról.   Ha az 1. napot választottad: Szenvedélyesen optimista vagy. Szüksége van egy igazi szerelemre, de azon aggódsz, hogy sosem talál meg. Optimista és nagyon kedves ember vagy, de a szíveden van néhány heg, amelyek a korábbi sérüléseid nyomai. Folyamatosan… Tovább »

Hol lennél szívesen? Elárulja, mi hiányzik legjobban az életedből!

Válassz egy helyet, elmondom, mi hiányzik számodra leginkább! Rohanunk. Nem vesszük észre az apró szépségeket az életben. Nem mindig érzed magad boldognak, de nem is tudod, hogy miért… De most pihenj meg egy kicsit. Nézd meg az alábbi meseszép képeket, és válassz közülük egyet.   Melyiket választod? Ha az 1. képet választottad: Egy jó beszélgetés… Tovább »

5 mód, amivel az energiavámpíroktól védhetjük magunkat

A negativitás (is) körbevesz – védd magad! Bár azt mondják, azt vonzzuk, amit mi kisugárzunk, azért néha kerülnek a közelünkbe olyan emberek, akik bár pozitívnak mutatják magukat, mégis, csak azért vannak a közelünkben, hogy szívják az energiánkat. Mivel érző lények vagyunk, ezt érezzük, illetve, ha valakit bánkódni látunk, próbáljuk megvigasztalni, empatikusak vagyunk… Azonban ezzel a… Tovább »

Válassz egy természeti képet!

Felfedi egy titkos tulajdonságod! Nagyon rövid kis pszichológiai tesztet hoztam mára. Nézd meg a 4 képet és válaszd azt, amelyik legvonzóbb számodra. Rávilágít egy titkos tulajdonságodra!   Ha az 1. képet választottad: Te egy nagyon kreatív ember vagy. Az álmaid és terveid ambiciózusak. Lehetséges, hogy éppen ez vezet el ahhoz, hogy saját üzletet szerezz. Ehhez… Tovább »

Szepes Mária ébresztő gondolatai

Ne kívülről nézz önmagadra, hanem belülről nézz kifelé! Mostanában valahogy letértem az útról. Az útról, amelyen eddig nyílegyenesen haladtam. Nem mondom, hogy nem érveztem, és hogy bármit is megbántam volna… De azért örülök, hogy végre kinyílt a szemem és rájöttem, hogy rossz irányba tartok. Örülök, hogy kaptam egy új esélyt… És valahogy szomjazom azokat a… Tovább »

Müller Péter: a szíveddel láss!

Exupéry: “Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” Müller Péter is azt állítja, hogy szeressünk. Szeressünk a csókkal, szeressünk a nézésünkkel…: “Úgy csókolj, mintha utoljára csókolnál. És úgy nézz a társadra, a barátodra, még a gyerekedre is, mintha utoljára látnád. És akkor a szíveddel látod – nem a… Tovább »

Ne félj a szabadságtól!

Mindenki szabad akar lenni. De nem mindenki vágyik valójában az igazi szabadságra. Mert az nehéz. Mert az fáj! Így foglalta össze Osho: “A SZABADSÁGTÓL VALÓ FÉLELEM Miért félnek annyira az emberek szabadnak lenni? Mindenki fél tőle!  A szabadság nagyon kockázatos dolog. Az emberek a szabadságról beszélnek, de valójában senki nem akar szabad lenni. Az csak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!