Lótusz

Melyik szívet választod?

Az Univerzum üzen számodra a választott szívvel. Szóval, íme hatféle szív. Nézd meg jól és válaszd ki azt, amelyik legszimpatikusabb számodra. Íme a képek: Mindannyian tudjuk, hogy a szív szimbólum – egy nagyon fontos jel. A szív, a szeretet a legerősebb és a legtisztább energia. Szeretet minden rosszat befed, feloldja az ellentéteket, és jó érzést… Tovább »

Müller Péter: veszélyes dolog szeretni

Müller Péter szavai mindig úgy hatnak rám, mint a szomjas vándor számára egy hűs, tiszta vizű forrás. Bolyongásaim közepette már nagyon ki voltam száradva… Szomjaztam egy olyan gondolatra, ami erőt ad az utam további részére. Ez a mai idézet is éppen ilyen. Elgondolkodtató… “Veletek nem volt még úgy, hogy féltetek szeretni? Ó, Istenem, én hányszor… Tovább »

Csillagjegyek egymáshoz illősége

98 %-ban igaz! Keresd ki a saját horoszkópod vízszintesen, majd keresd ki függőlegesen a párod csillagjegyét. 1. A harc, vita 2. A rövid életű kapcsolat 3. Kiváló pár 4. Egymásnak vannak teremtve 5. Szenvedélyes kapcsolat, boldog pár 6. Lehetséges, hogy minden rendben lesz 7. Talán csalódás vár rád 8. A kapcsolat kiszámíthatatlan 9. Barátság, öröm… Tovább »

Itt csókold meg! Sosem felejti el!

Ezek a csillagjegyek legérzékenyebb pontjai. Szeretnéd a párod olyan helyen megcsókolni, amelyet soha életében nem felejt el? Akkor keresd ki, a csillagjegyét és olvasd el, melyik az a testrésze, amelyet ha megcsókolsz, a mennybe repíted vele! KOS – nyak A Kos legfontosabb testrésze a feje. És a fejet a nyak tartja. A nyak pedig a… Tovább »

Hat szóban egy egész történet megelevenedik

Hatszavasok, amelyek mindent elmondanak a szerelemről. Egy anekdota szerint Ernest Hemingway egyszer fogadást kötött, hogy akár hat szóban is képes elmesélni egy teljes történetet. A legenda szerint az alábbi hat szót írta fel egy szalvétára: „For Sale. Baby shoes. Never worn”, vagyis: „Kisbabacipő eladó. Soha nem hordták.” Egy meg nem született kisbaba története volt ez. Nemrég… Tovább »

Azt a férfit keresd, aki úgy szeret, ahogy vagy

Ha még egyedül vagy, sose add ennél alább!   Ne azt keresd, aki ha hozzád ér, pillangók röpködnek a gyomrodban. Azt keresd, akivel azt érzed, otthon vagy. Ne azt keresd, aki magas, elegáns és szórakoztató. Azt keresd, aki nyitott szívvel figyel rád. Ne azt keresd, aki szépen tudja kifejezni magát. Keresd azt, akinek a tettei… Tovább »

Így használd a Telihold erejét

2017.07.09. Rituálék Teliholdra. 2017.07.09. napján (estéjén) ismét Telihold lesz. A Hold fázisainak változása az életünkre is nagy hatással van. Főleg a hölgyekére, ugyanis a Hold a nőiség megtestesítője, a ciklusok irányítója. Amikor a Telihold a Bakban van, nem könnyű a helyzet: az emberek agresszívabbak, a befektetések kevésbé térülnek meg, több a manipuláció.  A Hold a… Tovább »

Tanabata – 07.07., amikor két csillag találkozik

Július 7-én találkozik a két csillag – ilyenkor teljesülnek kívánságaink. A Tanabata (七夕 = “A hetek éjszakája”’) egy japán csillagfesztivál, amely a kínai Csihszi fesztiválból ered. Ekkor Orihime és Hikobosi istenségek találkozását ünneplik (a Vega és az Altair csillagok képviselik őket). A legenda szerint a szerelmeseket a Tejút választja el egymástól, és csak egyetlenegyszer találkozhatnak… Tovább »

Szerelem a Feng shui szerint

A Feng shui, az ősi térrendezés, amely valójában egy ősi tudás arról, hogyan tudjuk célunkat elérni és hogyan tudjuk emberi kapcsolatainkat is harmonikusabbá, tartalmasabbá tenni. A Feng shui alapját a különböző elemek képezik: a fa, tűz, föld, fém, víz. Ez a sorrend egyébként a “tápláló ciklus”, tehát pl. a fa elem táplálja a tüzet. A… Tovább »

Füstölőzz a gazdagságért és szerelemért

A jó füstölő bevonzza a szerelmet és a gazdagságot! A több ezer éves kínai térrendezés művészete, a Feng shui egyik kedvelt eszköze a füstölőzés. A keleti kultúrában nemcsak otthon, de a templomokban, szentélyekben is füstölőt használnak: bűnbánóan, vagy ha kérnek valamit, amikor fel akarnak ajánlani valamit az isteneknek. A Feng shui az energetikára megy rá,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!